OnePlus 3 a început să beneficieze de tot mai multe teasere pe măsură ce se apropie data de lansare care va fi spre sfârșitul lunii viitoare.

Din ce observăm, până la lansarea oficială e posibil să aflăm cam tot ce este de știut despre OnePlus 3. Evan Blass (@evleaks) a dezvăluit într-un tweet specificațiile tehnice ale noului smartphone de la OnePlus. Acesta a postat un screenshot de pe un OnePlus 3 ce utilizează sistemul de operare Android N, ceea ce sugerează ori că OnePlus 3 va utiliza Android N încă de la lansare, ori va face update-ul în momentul în care Google va face disponibil sistemul de operare in vară.

Conform tweet-ului, OnePlus 3 va avea un display de 5.5 inch care va fi cel mai probabil din gama AMOLED și va avea rezoluția de 1080p. Deși nu este un display QHD, restul specificațiilor tehnice sunt demne de un flagship. Astfel, OnePlus 3 va utiliza chipset-ul Snapdragon 820, 64GB spațiu de stocare, cameră foto principală de 16MP și va avea suport NFC. Dezvăluiri anterioare afirmau că vor fi două versiuni ale modelului, una cu 64GB/6GB RAM și una cu 32GB/4GB RAM, prețul anticipat fiind cuprins între 300 și 400 dolari.

O noutate pe care o aduce OnePlus 3 ar fi trecerea de la o construcție de sticlă și plastic la una mai premium, de metal.

OnePlus 3


Poate te intereseaza si