Mai sunt câteva luni până la lansarea iPhone7 și iPhone 7 Plus, dar roata zvonurilor începe să funcționeze la capacitate maximă.

Acum câteva zile au fost dezvăluite schițele tehnice pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus (nu în mod oficial evident) alături de matrițele pentru cele două dispozitive. Dacă matrițele sunt reale, atunci acestea confirmă faptul că iPhone 7 Plus va beneficia de un setup dual camera despre care s-a tot vorbit.

Noile scurgeri de informații mai dezvăluie ceva semnficativ: versiunea de 5.5” (iPhone 7 Plus) va avea o specificație ce nu se va regăsi și pe versiunea mai mică de 4.7” și anume smart connector-ul. Datorită setup-ului dual camera și a smart connector-ului, este foarte posibil ca diferența de preț între iPhone 7 Plus și iPhone 7 să fie destul de semnificativă.

Înainte să începeți să strângeți banii pentru oricare din cele două versiuni de iPhone7, trebuie să știți că totul este la nivel de zvon în acest moment și pe măsură ce va trece timpul, vom afla mai multe detalii. În acest moment, ca și etapă tehnologică, iPhone 7 se află mai mult ca sigur la nivelul de dezvoltare și prototipuri, deci nu ar trebui să fim surprinși dacă își vor face apariția noi rapoarte care să contrazică ceea ce am aflat până acum.


Poate te intereseaza si