Orange continuă seria noutăților tehnologice – apeluri 4G acum și pe sistemele de operare iOS.

Orange extinde utilizarea serviciului de Apel 4G pe telefoane iPhone: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus și iPhone SE, și îmbunătățește astfel experiența clientului în timpul convorbirii. Datorită tehnologiei Voice over LTE, utilizatorii acestor tipuri de terminale vor beneficia de o conexiune și mai rapidă a apelului, de convorbiri la calitate HD, precum și de posibilitatea de a folosi în același timp servicii de voce și internet la performanțe 4G. 

Aceasta este o nouă etapă, dupa lansarea în premieră în cadrul grupului Orange a Apelului 4G,  inovație anunțată în luna septembrie 2015. Focusul Orange este aducerea cât mai aproape de clienți a serviciilor de ultimă generație și ca acestea să devină accesibile pe cât mai multe terminale. Serviciul Apel 4G de la Orange a fost disponibil până în prezent pentru telefoanele Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge și Samsung Galaxy S6 edge plus, iar acum baza de terminale compatibile se îmbogățește cu încă 5 modele.  

În plus, de curând disponibilitatea serviciilor Apel 4G și Apel Wi-Fi s-a extins la toată baza de clienți cu acces 4G în planul tarifar, până acum acestea fiind disponibile doar pentru abonați.


Poate te intereseaza si