Apple încearcă să creeze un ecosistem cât mai ermetic pentru produsele sale, iar noua direcție se pare că va fi interconectarea iPhone-ului cu Mac-ul.

Unele zvonuri afirmau că Siri se va regăsi și pe sistemul de operare a platformei Mac și cu toții ne întrebam, cum ar putea ajuta asta la a conectarea celor două device-uri. Se pare că și cei de la Apple încearcă să găsească noi soluții pentru a păstra cât mai mulți consumatori în ecosistemul creat de ei.

Una din caracteristicile pe care noul sistem de operare Mac OS X 10.12 le-ar putea avea, ar putea permite unui utilizator de Mac să-și deblocheze unitatea prin intermediul Touch ID-ului de la propriul iPhone. În practică, ar trebui să fiți în apropierea Mac-ului pentru ca această funcționalitate să poată fi utilizată. Cel mai probabil, conexiunea se va face prin intermediul Bluetooth-ului.

Aparent, este o modalitate destul de bună și ușoară de a-ți securiza calculatorul, iar unele zvonuri afirmă că același lucru s-ar putea face și prin intermediul  Apple Watch, deși nu se știe dacă această funcționalitate va fi disponibilă prea curând.


Poate te intereseaza si