Telekom Romania anunță acoperire extinsă pentru serviciile 4G, de 96% din populația urbană a României, oferind clienților o experiență superioară în utilizarea serviciilor de date mobile.

Acoperirea extinsă 4G este disponibilă clienților Telekom Romania noi și existenți, atât rezidențiali cât și din segmentul business, ai serviciilor mobile pe bază de abonament și ai ofertelor MagentaONE, cu planuri tarifare ce includ servicii 4G.

Telekom Romania Mobile oferă un portofoliu extins de servicii mobile cu trafic de date inclus la viteze 4G, atât pentru clienții rezidențiali, cât și pentru clienții companii. Cu abonamentele de servicii mobile din oferta Telekom Romania – Talk, Surf și Complete – cu prețuri începând de la 8,95 EUR / lună (TVA inclus), clienții rezidențiali pot beneficia de până la 8 GB de trafic de date inclus, la viteze 4G. De asemenea, utilizatorii persoane fizice ai serviciilor de date mobile pe tabletă pot beneficia de până la 60 GB de trafic de date cu abonamentele Date Surf, cu prețuri începând de la 8,95 EUR / lună (TVA inclus).

Cu abonamentele Nelimitat Business clienții companii pot beneficia de servicii de voce și date mobile incluse și extraopțiuni de date la viteze 4G, acoperind cele mai variate nevoi de comunicare pe smartphone ale companiilor din orice industrie. De asemenea, abonamentele Date Surf oferă până la 60 GB trafic de date mobile pe laptop și tabletă, la viteze 4G.


Poate te intereseaza si