OnePlus 3 a apărut din nou în online, dar de data asta într-o randare pentru presă, “vinovatul” fiind din nou Evan Blass (@evleaks).

Încă nu putem fi siguri dacă această randare este reală, sau a fost “lasată la vedere” pentru a distrage atenția, dar dacă este reală, atunci putem spune că spatele OnePlus 3 seamănă extrem de bine cu HTC One A9.

Nu sunt prea multe detalii unice în imaginea ce înfățișează partea frontală a device-ului, dar Evan Blass afirmă că noul flagship va beneficia de un display AMOLED și de o baterie de 3000mAh. Din imagine se poate observa (ceva mai greu ce e drept) că OnePlus 3 va avea USB Type-C, ceea ce ar confirma zvonuri anterioare.

Tot din zvonuri se crede că OnePlus 3 va beneficia de suportul chipset-ului Snapdragon 820, va avea 4GB RAM și 32GB spațiu de stocare, dar se bănuie că va fi și o versiune mai bună, cu 6GB RAM și cu mai mult spațiu de stocare.

Deși OnePlus 3 intră în competiție ceva mai târziu cu Samsung și LG, anunțul oficial urmând a avea loc în iunie, device-ul ar putea fi unul destul de atrăgător, în ciuda unor asemănări cu HTC One A9.


Poate te intereseaza si