După lansările de tablete mari de la Samsung și Alcatel, o încă o companie își afișează interesul de intrare pe această piață: Lenovo.

Nu știm dacă Samsung View și Alcatel Xess au vânzări foarte bune, dar se pare că și Lenovo lucrează la o tabletă de 18.4”, cu un display impresionant QHD. Display-ul QHD are o rezoluție de 2560×1440, această tabletă putând fi utilizată în living-uri, bucătării, la birou sau în școli.

Nimic nu este sigur sau confirmat oficial încă, dar știm că Lenovo va face câteva anunțuri importante în cadrul evenimentui Tech World 2016, ce va avea loc pe 9 iunie.

O listare din baza de date a GFXBench dezvăluie tableta Lenovo PB2-690N ce va fi echipată cu display QHD, chipset Snapdragon 650 sau 652, procesor grafic Adreno 510, 4GB RAM, 64GB spațiu de stocare, cameră principală de 8MP, cameră secundară de 0.3MP și sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow. Interesant e faptul că în listă este menționat Android Google Edition, ceea ce ar putea însemna că vorbim de varianta Android stock.

Rămâne de văzut dacă cei de la Lenovo vor bate prețul de 499 dolari pentru Alcatel Xess și 449 dolari pentru Smasung View, dar nu cred că ar fi imposibil.

Lenovo tableta


Poate te intereseaza si