Conform unei informații venite de la SamMobile, Samsung ar putea implemneta la Galaxy Note 6 un hub de comunicare denumit Samsung Focus.

Acest sistem de comunicare este oarecum similar cu BlackBerry hub. Conform informațiilor venite de la SamMobile, Samsung Focus se va axa pe e-mail, calendar, evenimente, contacte și memos. Este posibil ca Samsung Focus să înlocuiască celelalte aplicații care se ocupă de cele menționate mai sus, dar pare destul de improbabil.  Ca și exemplu de utilizare a acestei aplicații, un utilizator se poate conecta pe diverse rețele sociale ca Facebook și Twitter, ocupându-se de comunicarea pe ele direct din Focus hub. În plus, se pot utiliza mai multe conturi de e-mail-uri din Focus, această aplicație putând fi folosită pentru a primi și trimite mesaje din același inbox. La fel e și în cazul SMS-urilor.

În ceea ce privește design-ul, conform celor de la SamMobile, acesta arată bine, împrumutând mult din Google Material Design, ceea ce e un lucru foarte bun pentru consumatori. Odată deschisă această aplicație, ea va afișa programările pentru ziua în curs, alături de pagini dedicate pentru contacte, comunicații, memos. Făcând un rezumat, această aplicație se va ocupa de tot ceea ce înseamnă comunicare de pe device-ul deținut.

Cum Samsung Focus este programat a fi lansat odată cu Galaxy Note 6, nu se știe dacă această aplicație va fi disponibilă și pentru modele anterioare, dar e destul de probabil că aceasta va fi disponibilă și pe versiunile Galaxy S7.


Poate te intereseaza si