Lenovo a anunțat că va ține a doua conferință tehnologică a anului la San Francisco, pe 9 iunie, eveniment la care va prezenta primul smartphone din proiectul Tango realizat cu Google.

În cadrul evenimentului, Lenovo va prezenta noi tehnologii proiectate de Motorola. Cu aceste noi tehnologii, Lenovo speră că va schimba modalitatea de interacțiune cu dispozitivele personale. În comunicat, cei de la Lenovo afirmă:

“Tech World 2016 va găzdui prezentări majore de produse; vom lansa primul proiect de smartphone pentru consumatori din linia Project Tango realizat în parteneriat cu Google. Proiectul Tango aduce realitate augumentată pe smartphone, incluzând jocuri, navigație și alte utilități. Acest device oferă o cu totul nouă modalitate de experimenta lumea din jur, ajutându-te să faci lucruri pe care nu ți le-ai imaginat, de la a vizita un muzeu din interiorul casei, până la crearea unui spațiu 3D pentru gaming sau pentru a vizualiza cum se potrivește un frigider în bucătărie de exemplu.
Lenovo va prezenta și noi tehnologii create de către Motorola care vor schimba radical modul în care oamenii folosesc și se gândesc la dispozitivele personale și asta doar într-o clipită”.

Conferința va avea loc în San Francisco, California, pe data de 9 iunie și suntem extrem de curioși să vedem ce va pune Lenovo pe masă și modul în care compania se va folosi de achiziția Motorola și rolul pe care îl va avea în cadrul gigantului din China.


Poate te intereseaza si