Nu am văzut prea multe din acest telefon până acum, dar cel mai probabil, OnePlus 3 va fi lansat spre sfârșitul acestei luni.

Pe Weibo, o platformă de socializare din China au apărut poze cu acest device, poze ce arată fața și spatele device-ului. Din imagini putem observa apariția unui al treilea buton, care cel mai probabil este unul pentru notificări, de genul celui apărut la OnePlus 2.

În poze se poate observa și setup-ul camerelor, ce pare destul de diferit față de cele văzute anul trecut. Și materialul de pe spate pare diferit față de finisajul sandstone văzut pe generațiile anterioare. În față se observă un buton home ceva mai proeminent, care cel mai probabil cuprinde și un scanner de amprentă.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, OnePlus 3 va veni cu un display de 5.5” Full HD, un chipset Snapdragon 820 de 2.2GHz, 4GB RAM, 32GB spațiu de stocare intern, cameră principală de 16MP și cameră secundară de 8MP. În ceea ce privește sistemul de operare, OnePlus 3 va utiliza OxygenOS 3.0 care se va baza pe Android 6.0.1.


Poate te intereseaza si