Cei de la Asus și-au făcut o regulă în a lansa noi device-uri în cadrul Computex, expoziție de tehnologie ținută la începutul verii în Taipei, Taiwan.

Se pare că nici ediția de anul acesta a Computex nu va trece fără ca Asus să prezinte ce are mai bun. Asus ZenFone 3 va fi făcut public în cadrul acestui eveniment, pe data de 30 mai. Ca și în cazul Zenfone 2, este de așteptat ca ZenFone 3 să dețină o gamă mai largă de modele. Unele zvonuri spun că este foarte plauzibil să fie lansate și tablete ZenPad, laptopuri ZenBook și poate, doar poate, vom vedea un nou ZenWatch. Și cum VR-ul a luat avânt, Asus s-ar putea implica în cursă cu un ZenVR.

Este destul de sigur faptul că Asus va folosi multă tehnologie Intel și rămâne de văzut dacă aceasta va fi utilizată doar la laptopuri, sau se va extinde și la alte device-uri, mai ales că cei de la Intel sunt în reorganizare, aceștia dorind să se implice mult mai mult în dezvoltarea de tehnologii pentru device-uri mobile.

Conform unor zvonuri anterioare, Asus ZenFone 3 va avea un scanner de amprentă și Android 6.0 Marshmallow. În ceea ce privește materialele utilizate, ZenFone va beneficia de suportul sticlei și metalului.


Poate te intereseaza si