Everbuying împlinește 8 ani și își aniversează ziua cu reduceri importante de gadget-uri.

Cu ocazia împlinirii a 8 ani de activitate, Everbuying, unul dintre cele mai importante magazine online de gadget-uri din China, dă startul unei noi campanii importante de reduceri.

Fanii gadget-urilor chinezești  se pot bucura în perioada 9 – 14 mai de o serie de reduceri avantajoase. Promoțiile intră în vigoare începând de astăzi, 9 mai, ora 12:00, ora României.

Pe lângă reducerile substanțiale special create cu ocazia împlinirii celor 8 ani de activitate, Everbuying organizează și un concurs cu premii interesante. Acestea sunt de fapt produse ce vor putea fi revendicate contra modicei sume de 1 cent.

concurs-everbuying

Am consultat și noi oferta celor de la Everbuying iar dintre toate produsele pe care le-am văzut, gândul mi-a rămas la smartphone-ul celor de la OUKITEL, o companie chinezească care nu este atât de cunoscută în Europa, dar care produce niște telefoane performante, este vorba despre OUKITEL C2 care zilele acestea va costa doar 39,99 USD.

Răsfoind oferta Everbuying am mai găsit o smartwatch care seamănă izbitor de tare cu ceasul meu preferat, Samsung Gear S2. Este vorba de varianta chinezească, NO.1 G3.

Oferta completă și mai multe detalii găsiți pe pagina creată special în acest scop, loc în care veți găsi și informații detaliate despre concursul amintit mai sus.

 


Poate te intereseaza si