Dacă e să ne luăm după zvonuri, Samsung Galaxy Note 6 va fi un telefon mare, atât la propriu cât și la figurat.

Deși în mod normal cei de la Samsung pun pe phablet-urile lor tot ce e mai bun în materie de specificații tehnice, anul acesta se pare că se vor depăși pe ei însăși. Evident, în acest moment totul e la nivel de speculații, specificațiile tehnice apărând pe platforma Weibo din China, deci acest informații trebuie tratate cu doza necesară de scepticism.

Conform acestor informații, Samsung Galaxy Note 6 va avea un ecran QHD de 5.77”, cu rezoluția de 1440×2560. Chipset-ul va fi un Snapdragon 830 (practic va fi un Snapdragon 820 cu upgrade) pentru o parte din modele, restul fiind aduse la viață de un chipset Exynos 8890. Cel mai probabil va beneficia și de suportul a 6GB RAM.

Toate aceste specificații vor fi susținute de o baterie de 4200mAh ce ar trebui să țină dispozitivul câte 48 ore între încărcări. Este posibil ca Samsung Galaxy Note 6 să fie certificat IP68 (protecție contra prafului și apei). Zvonurile mai afirmă că vom vedea și o versiune cu 256GB spațiu de stocare intern. Pe la colțuri se mai aud șoapte ce vorbesc de o versiune Edge și una normală.

Acestea nu sunt nici primele nici ultimele zvonuri vis-à-vis de Samsung Galaxy Note 6 și trebuie luate ca atare.


Poate te intereseaza si