Ulefone GW01, smartwatch-ul cu preț accesibil este disponibil în oferta celor de la EverBuying.net

În vara anului trecut, cei de la EverBuying, unul dintre cele mai importante magazine online de gadget-uri chinezești, îmi făceau cunoștintă pentru prima dată cu compania chinezească Ulefone, dându-mi șansa să trag câteva concluzii despre unul dintre cele mai interesante telefoane chinezești, din punctul meu de vedere, lansate vreodată – Ulefone Be Touch 2, smartphone-ul care seamănă izbitor de tare cu un iPhone 6 dar care vine cu niște specificații mult mai performante.

Cei de la EverBuying au ținut minte de cât de încântată am fost atunci de Ulefone Be Touch 2, așa că acum mi-au făcut cunoștintă și cu noul smartwatch lansat de Ulefone, GW01.

După cum bine știți, sunt pasionată de tehnologie și îmi place să fiu mereu informată și să am, dacă se poate, toate telefoanele imediat cum se lansează iar de curând mi-am descoperit o nouă pasiunea – cea pentru smartphone-urile inteligente.

De cum am văzut primele imagini cu Ulefone GW01, gândul mi-a fugit către unul dintre smartwatch-urile mele de suflet, Gear S2 iar când am dat nas în nas cu meniul ceasului, mi s-a confirmat că acesta poate să fie o variantă mid-range a ceasului inteligent de la Samsung.

ulefone-smartwatch

La fel ca și celelalte smartwatch-uri, Ulefone GW01 se conectează la telefonul mobil prin intermediul bluetooth-ului 4.0 și este compatibil atât cu telefoanele care rulează cu Android cât și cu iOS.

Pentru că smartwatch-ul celor de la Ulefone este capabil să se conecteze și la noile iPhone-uri, din partea mea are un mare pluuuuuus! 🙂

Revenind la specificațiile tehnice la ceasului, acesta are un display de 1.3 inch, un procesor MTK2502 și o memorie internă de 128GB, care sunt mai mult decât suficienți. Bateria de 310 mAh se încărcă în 3 ore iar durată de viață a bateriei poate ajunge și până la 5 zile dacă nu este folosit prea intens. Pe spatele display-ul este implementat un senzor capabil să detecteze pulsul și numărul de pași parcurși într-un interval de timp. Printr-o simplă atingere puteți fi la curent cu apeluri sau mesajele primite pe telefonul mobil.

Ulefone GW01 este disponibil pe site-ul celor de la Everbuying.net în cele trei variante de culori – auriu, negru și gri.

ulefone-silver-gold-black


Poate te intereseaza si