The OnePlus 3 is coming! Nu avem o dată fixă, dar cel mai probabil lansarea va avea loc în următoarele săptămâni. Totuși sunt câteva zvonuri ce spun că OnePlus 3 va fi lansat pe 18 mai.

Specificațiile tehnice au apărut în luna martie de la un test AnTuTu care dezvăluia un model cu 4GB RAM, dar un test GeekBench prezenta un model cu nu mai puțin de 6GB RAM, deci cel mai probabil OnePlus 3 se va prezenta cu două versiuni.

Trendul din ultima perioadă tinde să confirme această idee, tot mai mulți producători apelând la lansarea de două modele în același timp, unul cu specificații de top și unul cu o idee mai slab, deci nu ar trebui să ne minunăm dacă vom vedea un OnePlus 3 și un OnePlus 3+ de exemplu.

Zvonurile vorbesc despre un preț de 310 dolari pentru unul din cele două versiuni OnePlus 3 (probabil versiunea mai ieftină), ceea ce îl face mai accesibil decât OnePlus 2 care costă 329 dolari. Se pare că o versiune va veni cu 4GB RAM / 32GB spațiu de stocare, iar a doua va avea 6GB RAM și 64GB spațiu de stocare. Ambele versiuni vor fi aduse la viață de un chipset Snapdragon 820.

Dacă OnePlus 3 va fi anunțat pe 18 mai, atunci ne putem aștepta ca acesta să fie disponibil la vânzare din luna iunie.


Poate te intereseaza si