Blackberry încă există. Când credem că nu vom mai auzi de ei, aceștia ne surprind cu noi modele.

După succesul moderat pe care l-a avut anul trecut Blackberry Priv, care tocmai a primit Marshmallow, scurgeri de informații ne arată două noi modele cu numele de cod Rome și Hamburg.

CEO-ul Blackberry, John Chen, a confirmat deja că se lucrează la câteva dispozitive. Acum putem arunca o primă privire asupra lor. Hamburg este un dispozitiv full touchscreen în timp ce Rome are o tastatură tradițională. Se spune că Rome va avea un display AMOLED curbat, în genul Priv. Despre Hamburg știm că prețul va fi undeva la 400 dolari.

Pozele care au răsuflat în presă sunt la un anumit nivel, dubioase. Una este extrem de blurată fără un motiv aparent, în timp ce a doua arată ok, dar are un crop ce nu lasă prea multe la vedere. O explicație pentru aceste poze ar putea fi că cei de la Blackberry încearcă să mențină interesul ridicat, fără a dezvălui prea multe. O altă explicație ar putea fi că cele două poze sunt fake-uri. Nu ne rămâne decât să așteptăm până vom afla mai multe, pe cale oficială sau neoficială.


Poate te intereseaza si