Vânzările Microsoft ar putea sugera că platforma Windows 10 Mobile nu o va duce prea mult timp, dar compania din Redmond nu pare să dorească o retragere din acest proiect.

Într-un e-mail pe care vice-președintele diviziei Windows and Devices Group, Terry Myerson, l-a trimis câtorva șefi ai companiei și mai multor parteneri, acesta a subliniat faptul că Microsoft nu va opri proiectul Windows 10 Mobile și că se lucrează la noi device-uri mobile.

“Sunt conștient de faptul  că ați auzit unele îndoieli ale unor parteneri Microsoft cu privire la implicarea companiei noastre în spațiul mobil.

Lăsați-mă să fiu cât se poate de clar: suntem angajați în a oferi Windows 10 terminalelor mobile cu ecrane mici, care rulează cu procesoare ARM.

În acest moment dezvoltăm o nouă generație de produse și doresc să reconfirm implicarea noastră în Windows 10. Credem în valoarea acestui produs pe segmentul clienților business și este intenția noastră de a susține platforma Windows 10 Mobile, mulți ani de acum în colo. Avem deja un device roadmap de susținut, atât din partea Microsoft cât și din partea altor producători, care vor vinde o serie extinsă de device-uri mobile bazate pe platforma Windows.”

Se știe că de ceva vreme Microsoft lucrează la un smartphone Surface. În fapt, compania a dat și câteva indicii vis-à-vis de acest produs, confirmând că este în curs de realizare, în timp ce un oficial al companiei declara că dispozitivul este cu adevărat revoluționar.


Poate te intereseaza si