Samsung pregătește lansarea lui Gear S3 care ar putea avea loc la IFA Berlin.

În toamna anului trecut, Samsung lansa unul dintre cele mai interesante și practice smartwatch-uri, Gear S2. Pentru modele de lux ale lui Gear S2 cei de la Samsung au colaborat cu designer-ul italian Alessandro Mendini.

După cum ar fi și normal, în toamna acestui an, în cadrul IFA Berlin, cei de la Samsung ar trebui să prezinte publicului cel de-al treilea model de smartwatch – Gear S3. Pentru variantele de lux ale noului model de smartwatch, sud-coreeni vor colabora cu niște elvețieni și cunoscând cât de pricepuți sunt aceștia, cu siguranță variantele de lux vor fi ceva mai scumpe. În prezent un Gear S2 de lux ajunge undeva la 15.000 de euro.

După cum bine știți, spre deosebire de restul ceasurilor inteligente de pe piață, Gear S2 a venit cu o roțiță ingenioasă de la care poți accesa meniul principal, fără a mai fi nevoie să te folosești de touchscreen –  geeeeniaaaaaal 🙂

În schimb, sper că odată cu lansarea lui Gear S3 să pot vedea notificările direct de pe telefon și de ce nu, să vorbesc direct de la ceas.

În prezent, ceasul te notifică însă tot ai nevoie de telefon pentru a vizualiza notificările sau a vorbi la telefon.

Zilele viitoare veți putea citi și review-ul ceasului mei preferat – Samsung Gear S2.

 


Poate te intereseaza si