Fast Order aplicatia prin care comanzi

 

Aplicația Fast Order a fost creată de Lucian Cramba, un fost patron de local, care și-a dat seama că poate câștiga mai mulți bani daca eficientizează sistemul de comenzi.  În 2010, când avea o cafenea în Alba Iulia, a realizat că pierde bani din cauza timpului pierdut pentru a da o comandă și pentru a achita nota. Așa s-a născut ideea aplicației.

Lucian Cramba povestește că la momentul respectiv tehnologia nu i-a permis să pună în aplicare tehnologia, deoarece nu toată lumea avea un smartphone și acces la internet. Astfel, după 6 ani, în parteneriat cu mai mulți asociați, tânărul antrepenor a creat aplicația Fast Order.

Aplicația funcționează deja în mai multe localuri din Cluj Napoca, iar acum a ajuns și în București. Fast Order va fi în curând disponibilă în Berăria H și Hard Rock Cafe.  La doar câteva  luni de la lansare, din ce în ce mai mulți patroni au cumpărat abonamentul, iar clienții fac comanda direct de pe telefon.  Un real succes, iar dezvoltatorii lucrează la îmbunătățirea ei.

Cum se face comanda

Simplu! Aplicația este gratuită și disponibilă pe Google Play și App Store. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația, te loghezi cu contul de Facebook, apoi scanezi codul QR și ai acces la meniul localului în care te afli. Aplicația găsește automat barul sau restaurantul.  Ai la dispoziție prețurile și poți să faci comanda simplu și rapid. Ai posibilitatea să alegi și cum vrei să faci plata, cash sau prin card bancar. În plus, pentru ca Fast Order să fie și mai interactivă, a fost creat un timeline pe care cei din locația respectivă pot interacționa. De exemplu, dacă vezi o fată draguță la bar poți să îi scrii pe Fast Order și eventual să îi cumperi ceva de băut! O metodă drăguță de a aborda o persoană.

Poate te intereseaza si