După lansarea iPhone SE, era normal ca atenția să se îndrepte către iPhone 7, iar zvonurile ncep să se înmulțească.

Conform zvonurilor, iPhone 7 ar urma să fie dotat cu un buton home sensibil la atingere, această tehnologie permițând noului device să aibă o suprafață complet plană. Aceleași zvonuri afirmă că smartphone-ul a ajuns în faza a treia de testare.

Și spatele iPhone 7 ar urma să fie complet plan, Apple urmând a utiliza o cameră care să fie la nivel cu restul corpului, spre deosebire de modele iPhone6 și iPhone 6s. Și alte zvonuri au indicat faptul că proeminența datorată camerei va fi eliminată la viitorul model.

În ceea ce privește capacitățile waterproof și dustproof, zvonurile se cam contrazic. Ce este clar e faptul că iPhone 6s este într-o oarecare măsură rezistent la apă și la praf, dar trebuie să mai facă un pas pentru a se ridica la nivelul flagship-urilor oferite de Samsung. Trecerea la waterproof înseamnă închiderea a cât mai multe orificii care nu sunt necesare. Dacă Apple va scăpa de mufa jack, așa cum multe informații indică, această mișcare ar ajuta mult în obținerea unui device waterproof.

Dacă Apple va respecta tiparele de lansare a device-urilor, atunci este de așteptat ca iPhone 7 să fie lansat în luna septembrie, anul acesta.


Poate te intereseaza si