Ne așteptăm ca OnePlus 3 să fie anunțat oficial undeva la mijlocul acestui an, deci roata zvonurilor a început să funcționeze.

Cel mai nou zvon despre OnePlus 3 vorbește despre posibilitatea ca acesta să vină în două versiuni, iar una din ele să vină cu nu mai puțin de 6GB RAM. Câteva noi teste benchmark au scos la suprafață două modele A3000 și A3003, ambele fiind aduse la viață de chipset-ul Snapdragon 820. Totuși, sunt câteva neconcordanțe în ceea ce privește numerele modelului și numele de cod.

În primul rând avem două teste pentru două modele, ambele având numărul A3000. Un device are numele de cod “Rain”, vine cu un display de 5”, rezoluție 1080p și 4GB RAM, iar al doilea are numele de cod “Rain Rain”, vine cu același display, dar cu 6GB RAM.

Mai există și un al treilea test benchmark pentru modelul A3003 Rain Rain ce are 4GB RAM. Putem trage două concluzii: ori cineva a greșit intern numele pentru device-urile de test, ori OnePlus va lansa o linie mai ciudată de smartphone-uri.

Alte specificații tehnice includ 64GB spațiu de stocare, camere foto de 16MP/8MP, conectivitățile obișnuite, la care se mai adaugă și NFC.

Sperăm să aflăm date oficiale cât mai curând pentru că OnePlus este categoric o marcă de urmărit.


Poate te intereseaza si