Noile telefoane Motorola se vor lansa pe 9 mai.

În urmă cu un an, în toată presa internațională se vorbea despre faptul că cei de la Lenovo vor dispărea de pe piață ca brand de telefoane mobile, aceștia producând în continuare telefoane mobile însă sub un alt brand, mai exact sub brandul Motorola.

Acum, la câteva săptămâni până la lansarea oficială, CEO Lenovo oferă presei primele informații oficiale cu privire la noile modele de telefoane Motorola create sub brandul Lenovo.

Acesta ne sugerează să ținem minte modelele actuale de Motorola, de unde fiecare trage concluziile pe care le dorește.

Eu vreau să cred că noile modele de Motorola vor fi mult mai performante decât cele precedente,astfel că ele vor fi istorie de acum încolo.

Mai există varianta ca noile Motorola să nu vină cu nimic special față de cele deja lansate, însă nu vreau să cred că asta se va întâmpla.

În prezent, pe internet circulă o serie de fotografii cu Motorola G4 și G4 Plus care urmează să se lanseze pe 9 mai.

Până la specificațiile oficiale ale telefoanelor, nu ne rămâne decât să așteptă și să vedem dacă într-adevăr Motorolo G4 nu va avea senzor de amprente, display de Full HD și carcasă din plastic, în timp ce G4 Plus va fi varianta premium și va avea senzor de amprentă, carcasă metalică probabil și display 2K.

Poate te intereseaza si