Brățara fitness Huawei TalkBand B2 în variantă chinezească.

După cum bine știți, de câteva zile au început pre-comenzile la Huawei P9, cel mai nou smartphone lansat de către Huawei iar toți cei care și-l vor achiziționa în această perioadă vor primi telefonul împreună cu un cadou – brățara fitness Huawei TalkBand B2.

Pentru că ceasurile sport este una din noua mea pasiune mă tot uit după ele pe diferse site-uri. Zilele trecute ajunsesem cu căutarea pe site-ul celor de la everbuying.net, unul dintrele cele mai cunoscut magazine online cu gadget-uri chinezești, iar această brățară fitness m-a trimis cu gândul imediat la brățara fitness a celor de la Huawei.

bratara-fitness

Și când zic că seamănă cu Huawei TalkBand B2 mă refer doar la design, căci specificațiile tehnice nu le pot compara.

La fel ca și celelalte brățări fitness au un design foarte prietenos și sportiv, care se așează destul de discret pe mână, astfel încât să nu devină deranjante în timpul sportului.

Brățara fitness a celor de la everbuying.net vă poate fi un prieten de nădejde atunci când mergeți la sală, când alergați prin parc sau vă plimbați cu bicicleta.

Cu ajutorul conexiunii bluetooth 4.0, aceasta se conectează direct la telefonul vostru și astfel vă poate oferi toate informațiile de care aveți nevoie – bătăile inimii, distanța parcursă, câte ore ați dormit. În cazul în care sunteți prea sedentari, aceasta vă notifică și vă invită la o mică plimbare.

smart-band

Ce imi place la toate smartwatch-urile sau smarband-urile este faptul că nu trebuie să stai cu telefonul lângă tine atunci când îți sună telefonul!! Apelurile sunt preluate de către display-ul smartband-ului iar tu poți să răspunzi sau să respingi printr-o simplă atingere.

Smarband-ul disponibil pe everbuying.net vine cu un display OLED de doar 0.49 inch, cu un procesor Nordic nRF51822, rezistent la apă și o baterie Li-polymer de 70 mAh care se încarcă într-o singură oră.

După cum vă spuneam și la începutul articolului, mi-a plăcut la această brățară design-ul care este foarte prietenos și variantele de culori disponibile – negru, albastru, verde, portocaliu, violet.

Brățara fitness este disponibilă pe site-ul celor de le everbuying.net la prețul de 16,40 euro în toate cele cinci culori. 

smarband

Poate te intereseaza si