Acer a anunțat mai multe produse ieri, printre ele aflându-se și smartphone-ul Acer Liquid Zest Plus.

Lăsând deoparte numele ușor dubios, noul smartphone are un display de 5.5” și vine cu o baterie imensă de 5000mAh. Conform celor de la Acer, bateria va permite o utilizare de două zile întregi, iar în momentul în care aceasta necesită încărcare, Acer Liquid Zest Plus beneficiază de suport Quick Charge. Acer a scos în evidență și camera principală, aceasta având 13MP și utilizează ceea ce compania numește “trifocus”, adică această cameră utilizează pentru focus tehnologiile laser, phase detection și contrast detection.

Nu se știu prea multe despre celelalte specificații tehnice, dar judecând după prețul de până în 250 dolari și după dotările originalului Acer Liquid Zest, putem presupune că se va utiliza un chipset MediaTek și va avea între 1-2GB RAM. Acestea sunt speculații și așteptăm mai multe detalii de la Acer.

Acer Liquid Zest Plus nu este un smartphone impresionant din punct de vedere al specificațiilor, dar bateria imensă și prețul scăzut ar putea îndemna utilizatorii  de device-uri inteligente să-l privească cu o mai mare atenție.


Poate te intereseaza si