Ulefone Vienna este un telefon special creat pentru pasionații de muzică.

Sunt convinsă că nu este pentru prima dată când auziți de cei de la Ulefone, o companie foarte cunoscută în China și care în urmă cu ceva timp a lansat Ulefone Be Touch 2, un smartphone care seamăna foarte tare cu i-Phone 6 Plus, dar cu niște specificații mult mai performante decât ale lui i-Phone. Pe lângă Ulefone Be Touch și Be Touch 2 sigur ați auzit și de Ulefone Paris, o combinație interesantă de M eizu și i-Phone.

De data aceasta vom lăsa Parisul deoparte și ne vom duce către Viena, mai exact cei de la Ulefone au lansat recent un nou model de telefon – Ulefone Vienna.

Trebuie să recunosc că până să ajung să îi analizez specificațiile tehnice ale noului Ulefone Vienna, mi s-a părut extrem de interesant numele și design extrem de elegant, complet din aluminiu, cu niște finisaje perfecte care oferă smartphone-ului un aer premium.

Raportându-ne la nume, cred că cei de la Ulefone atunci când l-au creat pe Vienna au pus pe primul loc calitatea sunetului și faptul că cei mai mari muzicieni ai lumii au origine germană.

ulefone-vienna-header

Ținând cont de specificațiile tehnice cu care vine Ulefone Vienna, acesta face parte din categoria telefoanelor mid-range și este special creat pentru pasionații de tehnologie.

Ulefone Vienna vine cu un display  de 5.5 inch, la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și este protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 3.

În spatele carcasei de alumiu cu finisaje impecabile, se ascunde procesorul octa-core MediaTek MT6753 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, 3GB de memorie RAM LPDDR3 și 32GB spațiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD până la 64GB.

Camera foto principală dispune de 13 MP, este dotată cu senzor Panasonic MN34172 și flash LED dual-tone iar camera foto secundară este de 5MP si este dotata cu senzor OmniVision OV5648.

După cum vă spuneam și la început, Ulefone Vienna este dedicat celor care ascultă foarte multă muzică pe telefon iar acesta vine dotat cu un sistem de sonorizare pe măsură.

ulefone-vienna-music

Pe lângă toate acestea, telefonul rulează cu Android 5.1 Lollipop, prezintă un scanner de amprente și este implementată tehnologia de încărcare rapidă Sony Li-polymer a bateriei de 3250 mAh.

Ulefone Vienna vine în trei variante de culori: negru, roz, gri, alb și este disponbil pe site-ul celor de la gearbest.com la prețul de 162,52 dolari.

Poate te intereseaza si