Apple a lansat un nou model Retina MacBook de 12 inch, cu noi procesoare Skylake, per total performanțe mai bune și o nouă culoare: rose gold.

Noile componente puse pe noul MacBook au permis să adauge încă o oră de utilizare a bateriei, dar dimnesiunea rămânând aceeași. Noul update MacBook păstrează același șasiu subțire, aceeași tastatură din margine în margine și același unic port USB Type-C. Noul Apple Retina Macbook are prețul de pornire de la 1299 dolari.

Noul MacBook utilizează a șasea generație de procesoare Intel Core M. Și procesorul grafic integrat este cu până la 25% mai rapid decât cele puse pe modelele anterioare. Portul USB Type-C este același și nu suportă Thunderbolt 3 așa cum afirmau unele zvonuri. Noul Apple Retina MacBook vine în două variante de preț. Pentru 1299 dolari primești un MacBook cu procesor de 1.1GHz, 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare. Pentru 1599 dolari primești un procesor mai rapid și 512GB spațiu de stocare.

Apple spune că bateria noului MacBook livrează până la 11 ore de playback de filme pe iTunes, sau ăână la 10 ore de browsing  wireless.


Poate te intereseaza si