Umi TOUCH, phablet-ul cu 3GB memorie RAM, 4000 mAh și un preț sub 800 lei.

Nu știu câți dintre voi au auzit de compania celor de la Umi, însă aceștia sunt foarte cunoscuți și apreciați pentru prețul și calitatea telefoanelor pe care le lansează pe piața lor din China.

Chiar dacă în Europa nu sunt atât de comercializate, pasionații de tehnologie știu de existența acestor telefoane și de unde pot fi ele achiziționate. Din această categorie face și noul phablet a celor de la Umi, Umi TOUCH, care poate fi achiziționat printr-un simplu click de pe site-ul celor de la gearbest.com care beneficiază în această perioadă de o reducere de 27%.

Încă nu am apucat să îl văd și în realitate pe UMI Touch, însă din imaginile de presă pe care le-am văzut, plus videoclip-ul de prezentare de pe gearbest, pot să vă spun că arată mult mai bine decât multe telefoane care sunt acum pe val! 🙂

Umi TOUCH este un telefon inteligent care datorită display-ului de 5.5 inch face parte din categoria phablet-urilor, ce afișează o rezoluție de 1920×1080 pixeli, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 2.5D, construcție unibody cu o carcasă metalică ce m-a atras încă de la primele prezentări.

Pentru cei care nu pun foarte tare accentul pe design, trebuie să vă spun că nici la capitolul specificații tehnice nu stă deloc prost. Acesta vine cu un procesor octa-core MediaTek MT6753, 3GB memorie RAM, o memorie internă de 16GB  cu extinderea memoriei până la 128GB datorită slotului microSD.

UMi-Touch-silver-grey-golden

Nici la capitolul poze nu stăm deloc rău deoarece camera foto principală Sony IMX328 are 13MP iar cea secundară 5MP dotată cu bliț LED. Nu lipsește nici scanner-ul pentru amprente care pare să fie destul de rapid. Încă din fabrică, chinezii de la Umi l-au softat pe TOUCH cu Android 6.0 Marshmallow.

Dacă mi-ați mai citit și alte recomandări de telefoane, cred că deja știți că pentru mine cel mai important aspect este capacitatea bateriei, ei bine Umi TOUCH vine cu o baterie de 4000 mAh. Nici nu vreau să mă gândesc cât de rar trebuie să încărcat telefonul. În nici un caz o dată pe zi!

Ținând cont de toate specificațiile tehnice prezentate mai sus, prețul lui Umi TOUCH este de doar 149.99 dolari, aproximativ 650 lei.

Telefonul este disponibil pe site-ul celor de la gearbest.com în variantele: gri, auriu și argintiu.


Poate te intereseaza si