vodafone

Terminale gratuite la alegere și trafic generos de date pentru streaming video, cu noul portofoliu Vodafone Super Red Duo.

Utilizatorii Vodafone România beneficiaza de acum de terminale gratuite la alegere și trafic generos de date, pentru streaming video, la fiecare nou abonament Super Red Duo.

De asemenea, SIM-ul principal din abonamentele Super Red Duo are inclus și un bonus de date nelimitate, valabil timp de trei luni. În plus, și al doilea SIM din abonament dispune de un bonus de date nelimitate, timp de două luni.

Abonamentele includ și acces la conținutul video generos disponibil în aplicatia HBO GO, iar ambele SIM-uri incluse în pachetele Super Red Duo pot accesa simultan colectia de filme și seriale din aplicație. Primul SIM  include acces la HBO GO pe întreaga perioadă contractuală, iar și cel de-al doilea SIM oferă acces la conținutul video din aplicație, timp de două luni.

vodafone-abonament

Noile abonamente beneficiază de o campanie de promovare ce încurajează toți românii să acceseze conținut video de calitate, oriunde și oricând, prin sloganul “Binging nelimitat – Vezi episod dupa episod în Supernet 4G”, prin intermediul servicului HBO GO. Noua campanie de comunicare se desfășoară în mediile ATL, outdoor, print, online și TV.

Poate te intereseaza si