Samsung este liderul global în producția monitoarelor curbate.

Samsung anunță depășirea pragului de un milion de monitoare curbare vândute în întreaga lume. Compania a lansat primul monitor curbat LED, modelul de 27” SD590C (cu o rază de 4,000mm), în septembrie 2014, iar de atunci și-a extins constant portofoliul.

În momentul actual, Samsung deține peste 85% din piața monitoarelor curbate, conform rezultatelor globale de vânzări de monitoare curbate cu dimensiuni între 15” și 34”. Datele au fost raportate de către International Data Corporation (IDC) și se referă la cifrele de vânzări aferente celui de-al patrulea trimestru al anului trecut.

Cu o curbură similară celei a ochiului uman, monitoarele curbate Samsung oferă o experiență de vizualizare confortabilă și captivantă. În plus, datorită distanței egale între centrul ecranului și marginile acestuia, monitoarele curbate sunt ideale și pentru sesiuni de utilizare îndelungată. Astfel, ecranele curbate reprezintă varianta optimă atât pentru pasionații de jocuri video cât și pentru graficieni, arhitecți sau dezvoltatori de conținut – utilizatori care își doresc ca monitorul lor să afiseze imagini cât mai aproape de realitate.


Poate te intereseaza si