Integrarea GoPro cu Periscope este doar începutul. Compania a anunțat într-o conferință de presă în San Francisco, Developer Program.

Programul, ce în fapt funcționează în secret de aproximativ un an, are ca scop oferirea developerilor mijloace de a integra device-urile GoPro în propriile produse sau în software.

Programul se axează pe trei canale: aplicații pentru mobile, hardaware de montare și interoperabilitate cu alte produse fizice. Compania vrea să utilizeze aplicații mobile pentru a controla direct camera GoPro (prin intermediul HERObus sau prin Bluetooth) sau, cum e cazul Periscope, să facă transmisiune live a ceea ce înregistrează camera. În ceea ce privește hardware-ul de montare, este de așteptat să vedem o multitudine de soluții pentru atașarea GoPro la diverse obiecte.

Compania a înregimentat deja în acest proiect peste 100 de companii, cum ar fi FisherPrice ce a dezvoltat o cameră kid-friendly, BMW care a dezvoltat o aplicație care urmărește telemetria mașinii și sincronizează datele cu video feed-ul camerei.

Pe lângă lansarea Developer Program, GoPro a lansat și un sistem de verificare a produselor, sistem ce se numește Works With GoPro.


Poate te intereseaza si