Huawei a înregistrat marca “Huawei 7P”, indicând un posibil succesor pentru Nexus 6P, un smartphone pe care a fost la un moment dat cel mai bun smartphone cu Android disponibil.

Din păcate dosarul de înregistrare a numelui nu indică cu ce ar fi diferit Huawei P7 față de Nexus 6P. Descrierea indică în mod clar un smartphone, dar nu devine prea specific.  Înregistrarea a fost cerută pe 7 aprilie.

Un posibil scenariu privind acest device ar fi faptul că Huawei P7 va fi un succesor al Nexus 6P, dar fără varianta stock a Android. Huawei are propria interfață pentru Android, EMUI ce este instalat și pe Honor 5X și pe recent lansatul Huawei P9.

Este interesant de văzut cum va reuși Huawei să depășească combinația câștigătoare a Nexus 6P: un hardware solid și o experiență extrem de apreciată de consumatori în utilizarea de Android stock.  Huawei s-ar putea îndrepta într-o direcție opusă dacă va utiliza EMUI pe Huawei P7. Un exemplu ar fi Honor 5X care practic este tras în jos de către interfața realizată de Huawei.

Oricum, toate acestea sunt la nivel de speculație și va trebui să așteptăm un anunț oficial de partea Huawei.

Huawei P7 trademark


Poate te intereseaza si