Recent au apărut poze cu prezumtivul iPhone 7. Dacă acestea sunt reale, e foarte posibil ca imaginile să fie pentru un prototip, iar design-ul final să fie cu totul altul.

Imaginile indică faptul că iPhone 7 ar putea avea un setup dual camera și un Smart Connector, iar conform celor de la Macotakara și a datelor pe care le dețin, e foarte posibil ca viitorul iPhone 7 să dețină aceste specificații.

Pe baza pozelor se poate deduce faptul că dimensiunea iPhone 7 va aproximativ aceeași cu cea a iPhone 6s. Lentilele camerelor par a fi mai mari și este de așteptat ca și senzorul iSight să fie mărit. Contrar unor zvonuri destul de “vocale” că cei de la Apple vor utiliza sunetul stereo, cei de la Macotakara consideră că difuzoarele vor rămâne în continuare mono.

Tot cei de Macotakara afirmă că se vor adăuga doi senzori în partea superioară a smartphone-ului, dar încă nu se știe la ce vor folosi. Poate Apple va aduce în sfârșit True Tone display. Oricum, până la lansarea prognozată în toamnă mai este, deci nimic nu e sigur și cu siguranță vor fi mai multe informații și zvonuri pe marginea cărora să discutăm.


Poate te intereseaza si