Meizu Pro 6 a fost în sfârșit lansat, după mult teasing și mai ales, după destule scurgeri de informații.

Meizu Pro 6 are câteva specificații tehnice destul de impresionante, iar prețul este unul care face de rușine flagship-urile unor mari producători. Pentru că vorba lungă e sărăcia omului, zic să intrăm direct în pâine.

Meizu Pro 6 vine cu un display Super AMOLED de 5.2” cu o rezoluție de 1920×1080. La fel ca Huawei și Apple, Meizu a inclus în acest flagship, propria tehnologie 3D Press (ex. 3D Touch) și a adăugat cateva funcții software extra când apeși mai ușor pe display.

Flagship-ul de la Meizu vine cu un chipset MediaTek Helio 25X CPU, care are în componență două nuclee Cortex-A72 de 2.5GHz, patru nuclee A53 de 2GHz și patru nuclee A53 de 1.4GHz, deci nu mai puțin de 10 nuclee într-un singur pachet. Acest chipset este utilizat exclusiv de Meizu pentru o anumită perioadă de timp. Procesorul grafic este un Mali-T880MP4, tactat la 700MHz, fiind foarte bun mai ales pentru gaming. Întregul Meizu Pro 6 este susținut de 4GB RAM LPDDR3.  Ca și spațiu de stocare intern vor fi disponibile două variante, una de 32GB și una de 64GB. Acest device are foarte multă putere de procesare, dar deține doar două nuclee foarte puternice și e posibil ca uneori asta să lase de dorit. Nici bateria nu e una extraordinar de mare, aceasta având doar 2560mAh.

În mare, tehnologia camerelor este cam aceeași de la modelul anterior, Pro 5. Meizu Pro 6 are aceeași cameră de 21MP cu senzor de imagine Sony IMX230 și are tehnologie de autofocus laser & Phase Detection. Totuși, Meizu a customizat asamblarea modulului și lentilelor pentru a reduce grosimea și a încorporat un inel de 10 LED-uri. Camera frontală rămâne aceeași, de 5MP.

Pe lângă 3D Touch, Meizu Pro 6 utilizează USB Type-C, un senzor de amprentă îmbunătățit (viteză mai mare de recunoaștere cu 0.2 sec) și încărcare rapidă prin intermediul mCharge 3.0 Flagship-ul are două sloturi pentru nano SIM, utilizează un chip audio Cirrus Logic, iar sistemul de operare este Android 6.0 Marshmallow.

Per total, Meizu Pro 6 aduce un plus de rafinament comparativ cu modelul anterior. Prețul rămâne unul extrem de competitiv, varianta de 32GB având prețul de aproximativ 390 dolari, iar varianta de 64GB va costa aproximativ 430 dolari. În precomenzi este disponibil în culorile argintiu, negru și auriu.


Poate te intereseaza si