Mai mulți utilizatori de iPhone SE s-au plâns de probleme cu apelurile efectuate prin Bluetooth.

Lansat la sfârșitul lunii martie, noul iPhone SE întâmpină deja probleme. Conform mai multor utilizatori, apelurile efectuate prin intermediul Bluetooth, utilizând device-uri tip handsfree nu funcționează la parametri normali. Convorbirea se întrerupe des, iar sunetul este de cele mai multe ori indescifrabil. Din ce știm până acum, această problemă este specifică apelurilor, pentru că utilizarea dispozitivului Bluetooth pentru a asculta muzică, sau pentru a viziona videoclipuri se desfășoară fără probleme. Calitatea audio rămâne foarte bună în aceste condiții.

Problema nu pare a fi din cauza soft-ului, pentru că această problemă apare atât la iOS 9.3 cât și la iOS 9.3.1 Problema persistă chiar și la modelele comercializate de companiile de telefonie, care intervin la rândul lor pe sistemul de operare. Ba mai mult, problema continuă să-și facă simțită prezența chiar și după proaspăt lansatul iOS 9.3.2

Până acum, schimbarea SIM-ului sau resetarea telefonului la setările de fabrică nu au ajutat la rezolvarea problemei. Nu se știe dacă problema e la nivel de software sau hardware, iar Apple nu a comentat pe acest subiect, deși xistă zvonuri că se lucrează la rezolvarea acestei probleme.


Poate te intereseaza si