Monitoare plate și adecvate oricărui spațiu de lucru: AOC lansează gama Style

După lansarea primelor două modele în octombrie 2015, specialistul în display-uri AOC își extinde linia de monitoare din gama Style. Odată cu noile versiuni 21.5″ și 23″, monitoarele și-au schimbat designul, având acum un format mult mai elegant, cu margini mai înguste și un suport unic. Acestea vor fi disponibile în variante pentru birouri și spații de lucru reduse ca dimensiune. Cele mai noi paneluri IPS, tehnologia Flicker FREE și conectorul HDMI completează designul elegant prin performanță și imagini de calitate superioară.

AOC Style line vine cu două versiuni de monitoare – I2281FWH și I2381FH – adecvate pentru birourile mai mici ca dimensiune. În plus, pe lângă modelele de 23.8″ (60.5 cm) și 27″ (68.6 cm), AOC prezintă noile monitoare 23″ (58.4 cm) și 21.5″ (54.6 cm), care combină înfățișarea elegantă cu tehnologia puternică a monitorului. Suportul asimetric al monitorului este reprezentativ pentru AOC și îi oferă acestui model un aspect modern, fiind o piesă-cheie, atractivă în orice spațiu de lucru. Prin toate acestea, monitoarele sunt perfecte pentru cei care lucrează de acasă, dar și pentru cei care lucrează în birouri de dimensiuni reduse (SOHO).

Display-urile din gama Style line sunt mai mult decât periferice aspectuoase. Ultimele ecrane IPS transmit imagini de o calitate impresionantă, cu o rezoluție Full HD 1920 x 1080 pixeli. În plus, utilizatorii se pot bucura de distribuirea uniformă a culorilor ecranului IPS – indiferent de unghi : toate monitoarele gamei Style line au unghiul ultra-larg de vizualizare, mai precis, 178°. Tehnologia Flicker FREE ajută la reglarea automată a luminozității, reducând astfel disconfortul pe care utilizatorul îl resimte atunci când petrece mult timp în fața monitorului.

Conectorii HDMI și VGA permit ca monitoarele să fie conectate cu ușurință la diverse dispozitive, precum : DVD-playere, console de jocuri sau orice alt dispozitiv, în funcție de dorințele utilizatorului. Cu ajutorul setării e-Saver utilizatorii pot ajusta configurația energiei direct de pe OSD, în vreme ce setarea i-Menu permite utilizatorilor să aibă acces la setările OSD direct de la PC.

Fie că vorbim despre cei care folosesc produsul de acasă, utilizatori experimentați sau adepții modei : modelele din gama AOC Style line reprezintă alegerea perfectă pentruc ei care se află în căutarea unui produs cu design unic, calitate superioară și o performanță impresionantă.

Cu toate că modelele 23.8” I2481FXH și 27” I2781FH sunt deja pe piață, noile modele 23″ și 21.5″ vor apărea în aprilie 2016. Prețurile recomandate către producător vor fi de 799 de lei pentru modelul I2381FH și de 699 de lei pentru modelul I2281FWH – 699 lei. La fel ca şi la celelalte produse, AOC oferă garanţie timp de 3 ani de zile cu serviciul de schimb pe site.


Poate te intereseaza si