Destul de rar se întâmplă să vedem aceeași calitate la camerele frontale precum cele de la camerele principale, deși unii producători au încercat să le îmbunătățească.

Sony are o linie Xperia întreagă la care a adăugat și flash la camerele frontale pentru a crește calitatea pozelor, Xperia C3, C4 și C5 Ultra fiind cele mai recente “telefoane selfie”. Se pare că Sony mai pregătește un astfel de dispozitiv, cu un display de 6”. Imaginile cu acest dispozitiv care cel mai probabil este Sony Xperia C6 despre care s-au auzit zvonuri, și-au făcut apariția pe Baidu, acesta având o cameră frontală dotată cu lentile wide și cu flash.

Pe lângă cameră se observă și faptul că ecranul se întinde pe aproape întreaga lățime a device-ului. Alte specificații despre Sony Xperia C6 nu au apărut încă, dar e destul de probabil ca acestea să se încadreze în gama low – mid range, la fel ca la modelele anterioare și este posibil să folosească un chipset MediaTek. Dar, pentru a fi siguri, va trebui să așteptăm o confirmare oficială din partea celor de la Sony.


Poate te intereseaza si