Cei care doresc să își achiziționeze noul Huawei P9 își pot înregistra pre-comenzile începând de astăzi, în magazinele online ale partenerilor Huawei.

Campania se desfășoară în perioada 11-28 aprilie iar toate pre-comenzile pentru smartphone-ul Huawei P9 includ, gratuit, o brățară inteligentă Huawei TalkBand B2, precum și garanția extinsă VIP de 3 ani.

TalkBand B2 este o brățară inteligentă, cu cască Bluetooth încorporată, care combină productivitatea și conectivitatea cu designul subțire și modern. Accesoriul le permite utilizatorilor să rămână conectați, datorită funcțiilor pentru email și mesaje, sincronizării cu smartphone-ul și capabilităților de monitorizare a stării de sănătate.

Pentru a se bucura de garanția VIP de 3 ani, consumatorii din România trebuie să se înregistreze, în termen de o lună de la achiziția produsului, în aplicația HiCare, pe care noul P9 o are preinstalată. În afara perioadei extinse de garanție, aceștia vor beneficia și de facilitatea “3 luni de Garanție a ecranului”. Această facilitate le va oferi acestora posibilitatea înlocuirii gratuite a ecranului, în primele trei luni de la achiziționare, oricare ar fi motivul deteriorării acestuia.

Pasionații de fotografie vor fi încântați să descopere Huawei P9, primul smartphone proiectat în colaborare cu Leica, a cărui noutate o reprezintă camera duală, compusă din două camere de 12 MP, cu senzori RGB și BW, și care integrează tehnologia Hybrid Focus. Noul smartphone rulează ultimul sistem de operare, Android Marshmallow 6.0, și dispune de interfața Huawei Emotion UI 4.1.


Poate te intereseaza si