Meizu Pro 6 nu a reușit prea multe în a se păstra secret, pe internet facându-și apariția poze cu el în varianta gold, ba chiar a apărut și în data de baze GFXBench.

Știm că acest device va fi anunțat în curând, mai ales după ce un CEO al Meizu a postat un teaser cu partea din spate a smartphone-ului. Cel mai probabil, anunțul va fi făcut pe 13 aprilie, a doua zi după lansarea HTC 10.

Până în acest moment se știe că noul flagship Meizu Pro 6 va fi adus la viață de un chipset MediaTek X25 cu 10 nuclee. Ar putea utiliza P-OLED (OLED plastic), ecran cu capacitate de tip 3D Touch și USB Type-C. Rezoluția display-ului va fi de 1030p, un nou design al antenei, mufă jack de 3.5mm, scanner amprentă, display curbat 2.5D, 6GB RAM, încărcare rapidă, Hi-Fi 3.0 și interfață Flyme 6.0

Dacă aceste specificații tehnice sunt reale, acesta ar putea fi un dispozitiv destul de bun. Deși cei 6GB RAM ar putea lăsa impresia de device premium, alte caracteristici tehnice nu sunt atât de grozave și cel mai probabil, ca ni vel de performanță se va încadra în gama mid-range.


Poate te intereseaza si