HTC 10 este programat să fie lansat mâine, 12 aprilie și este de așteptat ca acesta să vină cu specificații tehnice de top.

O imagine a ajuns în presă, imagine care dezvăluie o mică parte din specificațiile tehnice ale noului flagship al companiei din Taiwan. Este destul de sigur să afirmăm că HTC 10 va veni cu un display QHD Super LCD de 5.2”. Conform imaginii scurse, noul display va încorpora Gorilla Glass cu margini curbate pentru o durabilitate crescută și pentru un look deosebit. Deși este de așteptat ca HTC 10 să fie dotat cu Snapdragon 820 și 4GB, acestea nu au fost specificate și în lista care a ajuns în presă.

Cât despre cameră, cei de la HTC spun că va fi una deosebită, cu performanțe excelente. Aceasta va avea 12MP cu senzor UltraPixel. Conform listei, aceasta va avea autofocus cu laser și OIS. Modelul de bază va fi dotat cel mai probabil 32GB spațiu de stocare, ce va putea fi extins cu un card microSD. Un alt punct de interes pentru HTC 10 vor fi difuzoarele BoomSound.

O altă informație ce a apărut în listă, este faptul că livrările vor începe încă de la început lunii mai, ceea ce înseamnă că se va da drumul la precomenzi la scurt timp de la lansare.

HTC 10


Poate te intereseaza si