Apple va lansă un MacBook mai subțire aproape de sfârșitul acestui an sau la începutul lui 2015 acest lucru rezultând din reportajul celor de la Digitimes. Lanțul de furnizori din Taiwan raportează precum că producția de componente a început deja în volume mici. Apple de asemenea a raportat începerea producției a unui MacBook Pro non-retina de 13-inch până la sfârșitul anului 2014.

overview_wireless_hero_enhanced

Un reportaj de luna trecută a specificat faptul că întârzierile continue ale celor de la Intel a cipului Broadwell ar fi putut cauza și întârzierea apariției MacBook-ului de 12-inch până la aproape de sfârșitul anului 2014 ori aproape de 2015. Despre acest model de MacBook de 12-inch se spune că ar avea inclus un Display Retina și s-ar putea să fie un succesor al MacBook-ului Air sau să i se alăture actualelor modele Apple de 11-inch respectiv 13-inch.

macbook_air_2013_3-800x270

Alte reportaje de-a lungul anului de asemenea au împărtășit informații despre un MacBook Air de 12-inch cu o funcție NPD DisplaySearch și securitate KGI, analistul Ming-Chi Kuo a constatat că noul notebook trebuie să aibă Display cu Retina. Un utilizator Chinez de pe forum care în trecut a mai împărtășit informații foarte adevărate a mai menționat că MacBook-ul Air de 12-inch va avea încorporat un nou sistem de răcire și un nou design la trackpad fără buton.

 


Poate te intereseaza si