Samsung Galaxy Note 6 ar putea veni cu o cameră special creată pentru iris scanner.

Nu a trecut mult timp de la lansarea Galaxy S7, că privirile au început deja să se îndrepte către Samsung Galaxy Note 6.

În ceea ce privește data de lansare, sunt câteva zvonuri care circulă prin presa internațională, zvonuri ce afirmă că Samsung va anunța noul phablet în luna iulie. Totuși, de obicei, Samsung susținea evenimentele de lansare a device-urilor Note, toamna. Rămâne să vedem ce informații își vor mai face apariția în următoarele luni.

Revenind la noile informații neoficiale pe care le-am aflat despre Galaxy Note 6, se referă la faptul că, la fel ca și Galaxy S7, acesta va fi rezistent la apă, fiind certificat IP68.

Pe lângă aceasta, Galaxy Note 6 ar putea avea implementată pe display o cameră specială pentru scanarea irisului. Nu este pentru prima dată când se aduce în discuție acest subiect, însă ar putea fi pentru prima dată când este pusă și în practică, Samsung Galaxy Note 6 fiind primul telefon cu iris scanner.

Toate aceste zvonuri au plecat de la faptul că pe 6 aprilie, în India au fost livrate 200 de piese marcate “Iris Cam” şi asociate Samsung Mobile.

samsung-galaxy-note-6-iris-cam-1024x118

Separat de acestea, toate zvonurile vehiculează un display QHD de 5.8” cu rezoluția de 2560×1440, spațiu de stocare de 64GB / 128GB și va avea aceeași cameră de 12MP care se găsește și pe Galaxy S7. Punctul forte care va diferenția Samsung Galaxy Note 6 de Galaxy S7 va fi implementare a nu mai puțin de 6GB RAM.

În ceea ce privește chipset-ul nu știm dacă acesta va fi Exynos 8890 sau o variantă Exynos 56xx cu 16 nuclee și arhitectură de 64x. Despre baterie, zvonurile spun că aceasta va fi de 4200mAh cu Qualcomm Quick Charge 3.0. Despre sistemul de operare pe care îl va rula, bănuim că va fi versiunea N, adică Android 7.0. În materie de design, toate informațiile indică faptul că se vor păstra liniile consacrate pentru Note, doar că va beneficia de o nouă carcasă metalică. Suntem curioși ce modificări va aduce Samsung la S-Pen și ce alte noi caracteristici va avea phablet-ul.

Ca și preț, Samsung Galaxy Note 6 se va situa în jurul valorii de 700-800 dolari, adică, ceva mai scump decât Galaxy S7.

Poate te intereseaza si