Nu prea mai era îndoială că noul flagship al celor de la HTC se va numi HTC 10, dar acum, acest nume a apărut și pe site-ul oficial al companiei din Taiwan.

Noul HTC 10 urmează a fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment ce va avea loc săptămâna viitoare, pe 12 aprilie. Device-ul va veni cu un display QHD de 5.1”, cu rezoluția de 2560 x 1440px și va fi dotat cu chipset-ul Snapdragon 820.

Alte zvonuri afirmă că HTC 10 va avea 4GB RAM, 32GB spațiu de stocare și va beneficia și de suport pentru extinderea spațiului de stocare cu un card microSD. Cel mai probabil, camera foto secundară va fi de 5MP, iar cea principală va avea 12MP, iar ca și conectivitate va avea WiFi, Bluetooth și 4G LTE, iar sistemul de operare va fi ultima versiune de Android Marshmallow.

Camera foto principală va fi un punct de atracție major la HTC 10, sau cel puțin asta dă de înțeles compania din Taiwan, deși, noile caracteristici ale camerei nu sunt cunoscute, dar nu mai este mult până când vom afla tot ce este de știut, pe canal oficial.


Poate te intereseaza si