Meizu a dezvăluit într-un eveniment în Bejing, noul flagship, Meizu m3 Note.

Seria “m” de la Meizu are reputația unor device-uri de buget, dar de calitate, atât m1 Note cât și m2 Note au livrat o valoare deosebită pentru un prețul lor.

Pentru prima dată în seria “m”, noul flagship oferă un design unibody completat de aluminiu, seria 6000. În ceea ce privește specificațiile tehnice, Meizu m3 Note vine cu un display FHD, de 5.5”. Sub capotă găsim un chipset MediaTek Helio P10 cu Cortex-A53 octa-core, tactat la 1.8Ghz și un procesor grafic Mali T860. Meizu m3 Note vine cu două versiuni de memorie, una cu 2GB RAM / 16GB spațiu de stocare și o versiune de 3GB RAM / 32GB spațiu de stocare. Camerele par împrumutate de la modelele anterioare, cel puțin pe hârtie: cameră principală de 13MP, iar cea secundară de 5MP.

Meizu m3 Note oferă suport dual-SIM hibrid, adică ori două SIM-uri, ori un SIM și un microSD. Flagship-ul are suport LTE, o baterie de 4000mAh și un senzor de amprentă inclus în butonul de home.

Dar din toate, poate cel mai atractiv aspect al Meizu m3 Note este prețul. Versiunea cu 2GB RAM va costa 125 dolari, iar cea cu 3GB RAM va costa 155 dolari.


Poate te intereseaza si