Hyperlapse este o nouă aplicaţie de sine stătătoare creată de programatorii companiei Instagram, care permite înregistrarea de videoclipuri care pot fi redate ulterior la viteză foarte mare.Screenshot_1

După ce a trecut de la imagini cu diverse filtre la clipuri de câteva secunde, Instagram trece întreaga experienţă în mod Hyperlapse.

Aplicaţia filmează cu ajutorul camerei din telefon material video, pe care apoi îl stabilizează şi îl accelerează pentru a crea un clip de câteva secunde cu un aspect aparte.

Ca funcţionalitate, interfaţa este simplă, în conformitate cu principiile dezvoltatorului de a crea unelte simple, dar puternice pentru exprimarea creativităţii şi capturii de momente. Sunt necesare doar câteva atingeri de ecran pentru a crea un produs finit calitativ.

Mai jos vă prezentăm un video demonstrativ :

După încheierea procesului de înregistrare, durează doar câteva secunde până când este procesat, stabilizat şi randat. La final există opţiunea de a salva filmarea în galeria foto/video a telefonului sau publicarea ei pe Instagram.

Instagram Hyperlapse este gratuita și în prezent se află disponibilă doar în AppStore şi este optimizată pentru telefoanele din seria 5 (iPhone 5, 5C şi 5S) Pentru download click aici. 


Poate te intereseaza si