Kingston lansează cardul microSD Action Camera UHS-I U3 pentru camerele GoPro și dronele.

Kingston divizia de memorii Flash a companiei Kingston Technology Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, anunță astăzi noua serie de carduri microSD Action Camera UHS-I U3 (Speed Class 3). Performanța crescută și dimensiunile sale recomandă acest card microSD pentru majoritatea camerelor video de acțiune, incluzând camerele GoPro și dronele.

Cardul operează la viteze de citire de până la 90MB/s și de 45MB/s la scriere și le oferă pasionaților de activități în aer liber posibilitatea de a filma în 4K sau chiar în 240 de cadre pe secundă. Disponibil în capacități de 16GB și 32GB (cel de 64GB va intra în distribuție luna viitoare), poate opera în orice fel de mediu, fiind rezistent la apă, la șocuri, la raze X și la schimbări de temperatură. Un adaptor opțional pentru carduri SD permite accesul facil la materialele filmate care pot fi vizionate pe PC, Notebook sau pe orice altă platformă pentru redare media.

Cardul microSD Action Camera UHS-I U3 dispune de o garanție pe toată durata de viață a produsului și suport tehnic gratuit, cât și de fiabilitatea specifică produselor Kingston.

sdcac_32gbsp_s_hr

Specificații pentru Kingston microSD Action Camera UHS-I U3:

Proiectat pentru camere de acțiune și drone: filmează cu până la 30 de cadre pe secundă în 4K sau 240 de cadre pe secundă pentru filmări HD pe GoPro®, camere de acțiune sau drone
Rezistență: rezistent la apă2, rezistent la șocuri3, rezistent la raze X4 și schimbări de temperatură5 pentru a opera până și în cele mai dificile condiții.
Spațiu de stocare: cardul are spațiu atât pentru filmări în 4K cât și pentru filmări la 240 de cadre pe secundă.
Garanție: Garanție pe viață, suport tehnic gratuit.
Capacități: 16GB, 32GB, 64GB (distribut ulterior)
Performanță: 90MB/s citire și 45MB/s scriere, UHS-I Speed Class 3 (U3)
Dimensiuni microSD: 11mm x 15mm x 1mm
Dimensiuni Adaptor SD: 24mm x 32mm x 2.1mm
Format: FAT32 (microSDHC 16GB-32GB); exFAT (microSDXC 64GB)
Temperaturi de operare: -25°C până la 85°C
Temperaturi de stocare: -40°C până la 85°C


Poate te intereseaza si