Cei de la HP nu sunt deloc modești și afirmă că laptop-ul lor “este mai bun decât MacBook” și nu putem nega că cel puțin, este extrem de subțire.

HP au dezvăluit recent HP Spectre 13, iar compania a anunțat că este cel mai subțire laptop din lume și cifrele nu mint. HP Spectre 13 are doar 10.4mm grosime, ceea ce înseamnă că este mai subțire decât MacBook care are 13.2mm grosime.

Noul laptop reușește să încorporeze un procesor i5 sau i7, în funcție de configurația aleasă. Modelul de bază oferă un display de 13.3 inch, cu rezoluția de 1080p, 8GB RAM și 256 spațiu de stocare. Alte companii, precum Apple au apelat la procesoare Intel M și nu au utilizat procesoare de tip Intel i datorită încălzirii. Cei de la HP afirmă că au rezolvat această problemă, iar utilizarea de procesoare de tip Intel i va oferi un boost de performanță. Un alt bonus la acest laptop e bateria, despre care cei de la HP afirmă că va duce până la 9 ore jumătate cu o singură încărcare.

În ceea ce privește prețurile, HP Spectre 13 va costa 1169.90 dolari la modelul de bază, precomenzile vor începe pe 25 aprilie, iar livrările se vor face undeva în luna mai.


Poate te intereseaza si