Se pare că cei de la Asus au hotărât să renunțe la procesoarele Intel în favoarea celor Qualcomm, cel puțin pentru modelele Asus Zenfone 3.

Cum CES și MWC au luat sfârșit, începem deja să ne întrebăm când vom vedea succesorul popularului Asus Zenfone 2, un smartphone ce a atras atenția prin faptul că a fost primul flagship de buget al unui producător important din domeniul tehnologiei. Zenfone 2 are un display de 5.5” FHD, cameră de 13MP și 4GB RAM, acesta fiind un smartphone destul de bun, dar în nici un caz perfect.

Dacă nu vă deranjează spoilerele, vă putem da câteva specificații tehnice ale Asus Zenfone 3, specificații ce s-au aflat în urma unor teste benchmark. Aparent vor fi trei modele, cu display de 5.5” HD, 5.5” FHD și un model cu display de 6”.

Mai multe variante la un model Zenfone nu e un lucru neobișnuit, lucrul neobișnuit fiind utilizarea unor chipset-uri Qualcomm, în detrimetul celor Intel, folosite până acum. De la Qualcomm vor fi folosite chipset-urile Snapdragon 615 sau 650.

Un alt lucru interesant în aceste teste benchmark e lipsa NFC și faptul că maximum de RAM utilizat este de 3GB.

Ce este clar e că Asus Zenfone 3 va dispune de un model entry level, unul mid level și poate un flagship.


Poate te intereseaza si