Știam că Meizu Pro 6 va fi o bestie, dar se pare că aceste așteptări urmează a fi depășite. Specificațiile tehnice ale acestui flagship vor da un fior rece producătorilor de top.

Meizu Pro 6 va fi singurul beneficiar pentru o perioadă de timp a chipset-ului MediaTek Helio X25. Ce înseamnă asta? Înseamnă că va utiliza un procesor deca-core (10 nuclee). Această putere de calcul a flagship-ului metalic va fi susținută și de 4GB RAM.

Helio X26 va utiliza două nuclee Cortex A-72 ce vor rula la 2.5GHz și se vor ocupa de procesarea cerințelor mai ridicate. Patru nuclee Cortex-A53 ce rulează la 2.0GHz se vor ocupa de cerințele medii, iar patru nuclee Cortex-A53 ce rulează la 1.4GHz se vor ocupa de procesarea cerințelor mai light.

Meizu Pro 6 va utiliza o cameră cu focus laser, iar display-ul, după ce am văzut pozele ce au scăpat în presă,  va fi pe toată lățimea smartphone-ului.

După cum se vede, e clar că Meizu Pro 6 nu va duce lipsă de putere de calcul, mai rămâne de văzut ce succes va avea la public.


Poate te intereseaza si