De Paşte, Digi Mobil oferă gratuit un smartphone 4G şi 30 GB trafic de date mobile!

RCS & RDS desfăşoară în perioada 01-30 aprilie 2016, campania promoţională de Paşte care le aduce utilizatorilor Digi Mobil care contractează pachetul Avantaj 5, un smartphone 4G Allview E3 Living gratuit şi trafic de date până la 30 GB lunar în reţeaua 4G, până la finalul anului.

Oferta promoţională de sărbători este disponibilă clienţilor companiei abonaţi la unul dintre serviciile fixe Digi Net sau Digi TV, iar utilizatorii noi care optează luna aceasta pentru pachetul Avantaj 5, pot achiziţiona echipamentul pentru doar 220 lei (TVA inclus).

Cu Avantaj 5 clienţii au un pachet complet de beneficii pentru un tarif lunar de 5 euro (TVA inclus): 500 minute naţionale şi internaţionale, 100 SMS-uri în reţeaua Digi Mobil, trafic lunar de date mobile de până la 5 GB în reţeaua 3G şi de până la 30 GB la viteză maximă în reţeaua 4G.

Smartphone-ul 4G Allview E3 Living oferit gratuit la contractarea pachetului Avantaj 5 dispune de un display IPS de 4,5 inch, construit cu ajutorul tehnologiei Full Lamination şi două camere de 8 MP și 2MP. Cele două difuzoare frontale ce permit audiția stereo, conectivitatea 5GHz WIFI și cea 4G Dual Mode, cu standardele FDD si TDD, împreună cu sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop, definesc E3 Living ca fiind device-ul perfect pentru divertisment.

Device-ul are integrat un procesor Quad Core, ceea ce îi oferă fluență în utilizare pentru navigarea pe internet, în rularea aplicațiilor, jocurilor sau vizionarea filmelor. E3 Living dispune de 1GB memorie RAM şi de 8GB memorie Flash, ce poate fi suplimentată până la 40 GB prin adăugarea unui card microSD.

Abonații Digi Mobil au acces nelimitat în aplicaţia Digi Online, precum şi la baza de filme şi seriale disponibile pe platforma Digi Play, serviciul de video la cerere. Serviciul poate fi activat în Contul Meu Digi, iar utilizatorii care au deja cont în aplicaţia Digi Online, vor putea să acceseze Digi Play, folosind datele de conectare active. Pentru a beneficia de acces gratuit la Digi Play, contul trebuie activat până la data de 30 iunie 2016, iar accesul la conținut este valabil până la 31 decembrie 2016.

Oferta promoţională de Paşte poate fi contractată începând de mâine în magazinele Digi şi în punctele de prezenţă ale companiei, în ContulMeuDigi şi direct pe site-ul www.rcs-rds.ro.


Poate te intereseaza si