Deși Huawei a confirmat oficial faptul că vor lansa următorul lor flagship – Huawei P9 – pe 6 aprilie, compania nu a dezvăluit prea multe date tehnice despre device.

Totuși, nu cu multă vreme în urmă am aflat că vor fi două versiuni, una cu 3GB RAM / 32GB spațiu de stocare și o versiune mai puternică. Se pare că versiunea mai puternică a Huawei P9 a vizitat de curând AnTuTu, lăsând în urmă o listă cu specificații tehnice.

Conform AnTuTu, acest model de Huawei P9 (cu numărul de model EVA-AL10) vine cu 4GB RAM, 64GB spațiu de stocare, procesor Kirin 955 octa-core. Alte specificații tehnice par a fi identice cu cele de pe versiunea mai ieftină, adică un setup dual-camera de 12MP, cameră frontală de 8MP și vor rula Android 6.0 Marshmallow. Ambele modele ar trebui să aibă aceeași rezoluție, adică 1920×1080, dar nu se știe dacă ambele vor avea aceeași dimensiune a display-ului (se spune că varianta cu 3GB RAM are un display de 5.2” ;I e posibil ca modelul cu 4GB RAM să aibă un display mai mare).

Pe lângă cele două modele Huawei P9, se pare că producătorul chinez pregătește și o variantă Lite (display de 5”, rezoluție 1080p și procesor Snapdragon 650) și o variantă Max (ce oferă un display de 6.2” QHD cu procesor Kirin 950).


Poate te intereseaza si